"Het mooiste wat

je kunt worden

is jezelf"

Over Mandy

Ook ik heb ervaren hoe het is om uit balans te zijn en had destijds allerlei vage klachten waar geen medische oorzaak voor was. Ik vond een therapeut die met mij aan de slag ging: gezondere voeding, lekker bewegen en leren die keuzes te maken die goed voor mij zijn.

Het mooiste wat je kunt worden, leerde ik, is gewoon jezelf met alle leuke en minder leuke karaktereigenschappen die daar nu eenmaal bij horen. Om ‘jezelf’ te worden is het belangrijk die dingen te doen die bij je passen. Voor mij is dat: een leuke uitdagende baan, studeren, zorgen voor mijn gezin, reizen op zijn tijd, koken, wandelen, Body Balance, zingen, lezen en schilderen.

Zolang ik blijf bewegen in de richting die voor mij goed voelt en de dingen accepteer die toch niet te veranderen zijn, kan ik als mens blijven groeien naar de meest wenselijke versie van mezelf.

Over de naam van de praktijk

Aandacht voor jezelf is de basis om goed te kunnen functioneren in je leven. Aandacht is ook wat ik mijn cliënten geef: échte aandacht, dat is de reden van de + in mijn bedrijfsnaam.

De 8 is voor mij een bijzonder getal. Het cijfer 8 doet mij denken aan een lemniscaat dat symbool staat voor eeuwige beweging. Om vooruit te komen zul je altijd moeten blijven bewegen. Soms met grote stappen, soms met kleinere en af en toe met vallen en opstaan.

Confucius: “Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we telkens als we struikelen weer opstaan”

Opleidingen en diploma's

  • Massagetherapeut
  • Vitaalcoach: Voedingsconsulente, Functional Personal Trainer, LIfe Coach
  • Medische Basiskennis
  • Psychosociale Basiskennis