Recensies

"Bij Mandy

voel je meteen

een band"

"Gelukkig was de beslissing om Mandy dezelfde avond nog te bellen de beste die ik kon nemen"

Romy:: "Het moment dat ik een dieptepunt had bereikt, wist ik dat het tijd was voor actie. Ik wilde in beweging komen en alle ongezonde dingen in mijn levensstijl veranderen in goede en gezonde dingen, alleen kon ik zelf niet bedenken hoe. Tijd dus, om hierin hulp te vragen. Hulp vragen betekende voor mij: over de drempel stappen.

Gelukkig was de beslissing om Mandy de zelfde avond nog te bellen, de beste die ik kon nemen! De seconde dat ik Mandy sprak voelde het goed en vertrouwd. Ze heeft mij stap voor stap begeleid in mijn proces van verandering. Er was ruimte voor het uitstippelen van mijn eigen paden om ze vervolgens te bewandelen. Wetende dat ze aan mijn zijde mee zou lopen voelde ik kracht en kon ik mijn angsten steeds meer laten varen. Er was ruimte voor mijn verhaal, vele emoties, ook humor en vooral ruimte om ‘te zijn’. Iedere sessie kon ik zien als een stap in de goede richting. Dit gaf veel lucht, ik kon me weer focussen op alle positieve dingen in het leven en op wat de toekomst te bieden heeft.

Mandy heeft me geleerd structuur aan te brengen in mijn levensstijl ongeacht de situatie. Ze heeft me geleerd dat je met iedere ‘lastige’ situatie of keuze, een keuze hebt om hem zo positief mogelijk in te vullen. Dat je best trots op jezelf mag zijn want met iedere stap die je zet maak je progressie, hoe klein de stappen ook zijn. Ik weet dat ik haar eeuwig dankbaar ben en hoop haar zeker nog vaker tegen te komen.""Als ik uit balans ben boek ik een massage"

Karin:: "Ik boek regelmatig online een massage bij Mandy als ik het gevoel heb ‘uit balans’ te zijn. Mandy neem de tijd voor je en voelt aan waar de knopen in je lijf en bijbehorende emoties zitten. De warme olie geeft een ontspannen gevoel, ook al moet er soms (altijd in overleg) een wat hardere massagetechniek gebruikt worden. Ik merk de dagen erna dat ik weer lekkerder in het leven sta. Ik ben blij dat ik van tijd tot tijd weer in balans kan komen door een behandeling bij Mandy. Een aanrader!""Bij Mandy voel je meteen een band"

Esther:: "Bij Mandy voel je meteen een band. Het fijne is dat ze gewoon merkt en voelt wat je op dat moment nodig hebt. Heeft ze vooraf iets voorbereid om te behandelen, op het moment dat je binnen stapt merkt ze of dat oké is of juist niet. Wat ik voel als ik bij haar ben geweest? Rust, vertrouwen en ontspanning. De combinatie van praten en massage is heel fijn. Ik merkte steeds weer dat alles wat besproken is tijdens de massage een plaatsje krijgt en mijn hoofd weer leeg en rustig voelde."